Nieuws


WE MOGEN WEER! 
Alle activiteiten staan weer gepland! Check nu de agenda!

___________________________________________________

Helaas, helaas, helaas, wéér geen alaaf, alaaf, alaaf.

Beste Marktzotten en lieve Marktzottinnen,

Was het te voorzien? Min of meer wel, want je hoorde het overal om je heen tot zelfs in Brabant en Limburg. Heel veel evenementen en activiteiten afgelast of opgeschort. Dinsdagavond 18 januari heeft het bestuur in vergadering unaniem besloten om de rest van de activiteitenkalender af te gelasten met uitzondering van de datum van de ALV, 12 april. Deze willen we nog even vasthouden en we wachten af of dit dan wél mogelijk is. Tijdens de vergadering werd duidelijk dat ook Wildebrazz alle activiteiten rondom carnaval al had gecanceld en diezelfde avond heeft ook het bestuur van de IJsselstampers besloten om een streep door het carnaval te zetten.

Het is allemaal niet leuk, maar het is niet anders. Veiligheid en gezondheid voor alles. Veel mensen, ook in ónze vereniging zijn te kwetsbaar om het risico van toch doorgaan te nemen. Bovendien is een feestje met een vaste zitplaats op 1,5 meter van elkaar nou niet iets om naar uit te kijken. Kortom redenen genoeg om dit seizoen wederom als verloren te beschouwen.

Wij willen bekijken of we in de loop van het jaar nog iets voor ons allen kunnen organiseren en wij hopen daar op de ALV op terug te komen. Mochten jullie een idee hebben voor een alternatief dan horen wij dat uiteraard heel graag.Wel hopen we gauw nog een middag voor genodigden te organiseren voor onze dansmariekes zodat zij hun dans waar ze zo hard voor getraind hebben nog te kunnen laten zien.

Tot dan en blijf gezond, hou van elkaar en kijk naar elkaar om dan komt het allemaal goed.

De voorzitter, Richard Marchand.

__________________________________________
In memoriam

Ons heeft het droevige bericht bereikt dat afgelopen woensdag Fred Hol in het ziekenhuis is overleden. Volgens zijn vrouw Annie heeft hij niet geleden en was het een mooie dood. Fred was vanaf 1998 met een tussenpoos lid, raadslid en sinds 2015 senator van onze carnavalsvereniging.

Wij wensen Annie en alle dierbaren heel veel sterkte en steun toe in de moeilijke tijd die gaat volgen.
Dat Fred moge rusten in vrede.
De begrafenis vindt plaats op vrijdag 14 januari om 11.30 uur met maximaal 50 belangstellenden.
Namens het bestuur van CV de Marktzotten , Richard Marchand, voorzitter

EF0D7E5D-AF23-4652-8243-78177BC829F9
____________________________________________


Trekkingsuitslag van de Grote Clubactie

Schermafbeelding 2021-12-15 om 19.47.37
________________________________

Spaarders bedankt!

479EB5C9-AA0D-4AFB-9790-5FA0C2F4322A
________________________________


Beste Marktzotten en zottinnen,

We waren er zóóóó dichtbij, bij het Prinsenbal 2021. Maar helaas, gezien de laatste ontwikkelingen met meer dan 16.000 besmettingen op één dag en nog meer aangescherpte maatregelen in het vooruitzicht, horecasluiting waarschijnlijk om 22.00 uur en iedereen gezeten, hebben wij als bestuur vanmiddag de knoop doorgehakt en besloten om het Prinsenbal niet door te laten gaan. Helaas, want iedereen had er enorme zin in. Ook de meisjes van de dansgarde zijn uiteraard teleurgesteld, maar voor de ouders was deze beslissing een opluchting. Wij willen als bestuur absoluut geen risico lopen dat van onze vereniging mensen onderuitgaan en buiten de vereniging ook niet.

Wij zullen ons als bestuur op korte termijn beraden hoe we verder gaan in de hoop dat deze golf snel naar beneden gaat.

Veel sterkte allemaal en stay safe.

Uw voorzitter Richard